1 de març 2011

I MARXA CICLOTURISTA ROSES-COLL DE BANYULS



Arueda.com,amb la col.laboració de Sportful, Sappysport i BicisApunt,et planteja el repte d'ascendir el Coll de Banyuls per la vessant francesa, dins d'un recorregut preciós i variat de 110km i uns 1800m de desnivell.

El proper Diumenge 17 d'abril, Arueda.com organitza una bonica jornada de ciclisme que servirà de preparació idònia per a les següents cites del calendari cicloturista. Aquesta marxa no competitiva ofereix un magnífic recorregut de poc més de 100 km que tindrà com a principals dificultats el conegut alt de Sant Pere de Rodes i el gairebé inèdit Coll de Banyuls, per la seva vessant francesa. Les magnífiques carreteres i el paisatge de l'Alt Empordà acompanyaran els ciclistes en aquest recorregut que suma gairebé 2000 m. de desnivell i que té com a punt de sortida i arribada l'aparcament del Parc Aquàtic Aquabrava (Roses, Girona).

PREU I SERVEIS: Els 25 € de la inscripció (29 €, a partir de l'1 d'abril) donaran dret al participant a un obsequi, un esmorzar abans de la sortida i una botifarra més refresc a l'arribada. A més, instal.larem un punt d'avituallament en l'alt del Coll de Banyuls i oferirem cotxe escombra durant la prova.

CRONOMETRATGE: La marxa que proposa Arueda.com i els seus col.laboradors és no competitiva, tot i així hem establert un tram cronometrat que coincideix amb la pujada al Coll de Banyuls. Hi haurà regals per als millors temps tant femenins com masculins, per a això serà necessari abonar 5 € en concepte de fiança per al xip de cronometratge.

ASSEGURANÇA I LLICÈNCIES: L'organització de la marxa disposa d'una assegurança per a tots els participants. Per tant, tots els inscrits gaudiran de la mateixa cobertura oferta per l'organització independentment que tinguin llicència o no. Per tant, el preu de la inscripció és també el mateix per a tots: 25 € (29 €, a partir de l'1 d'abril). El número de la pòlissa de l'assegurança és 8-4.932.469.P. a Catalana  Occidente

I MARXA ARUEDA.COM-COLL DE BANYULS
- Quan: Diumenge 17 abril 2011
- Sortida: Parc Aquàtic Aquabrava (Roses, Girona)
- Hora: 9h
- Preu: 25 €. (29 € a partir de l'1 d'abril) + 5 € de fiança xip cronometratge
- Places:   limitades
- Distància: 110km
- Desnivell: 1800 m
- Avituallament: Coll de Banyuls
- Ports: Sant Pere Rodes, Coll de Banyuls
- Inclou: Obsequi per a tots els participants, botifarrada a l'arribada
- Contacte: marcha@arueda.com  /  info@rueda.com

MÉS INFO AQUÍ