16 de set. 2012

AVIS-BIKER'S- CADAQUÉS 2012

Portada: J.Mª Lladó ©

Aquesta es la portada del full de ruta,per la sortida Anual dels Avis-biker's de Cadaqués.
Com cada any, es tracta d'una sortida ciclista-gastronòmica, però que degut al poc entrenament, l'artrosi, l'alzheimer i l'avançada edat , es pot complicar.....o no. El més important d'aquestes sortides es passar-ho bé uns dies en colla. Les dones d'alguns dels components esperen aquestes sortides per descansar una mica dels marits més emprenyadors, i es queixen de que no marxem una temporada més llarga..!!
A la sortida , en general, tots soms bons minyons, i ens comportem molt assenyadament per tot arreu on passem. Aixi que no vos deixeu influencia per les fotos de portada.



Aquest any farem un tros del Camí de Sant Jaume. El volíem fer tot, però degut a la crisi, el pressupost no ens don per arribar a Santiago. A mi com que encara no soc avi, i per aprofitar una mica la temporada, en fan anar amb el carret de gelats de la foto. Alguns dels components també faran classes de català a tothom que vulgui per allà on parem, per mirar de treure uns calerons.Aixi que ja veurem com surt tot això..!! Apa, ja seguirem informa'n..!!